loopbaan boek
Loopbaan-ankers door Edgar Schein Boek Jongbloed.nl.
Betaal met acceptgiro of iDeal. Over dit boek Inhoudsopgave Bestelopties De Auteur. Aantal pagina's' 128. Uitgever Academic Service. Welke baan past bij u? U bent zelf degene die hierop een antwoord moet vinden. Om de baan te vinden die bij u past, doet u er goed aan uit te zoeken wat u wilt en kunt, want voor u het weet, zit u vast aan een baan die u geen voldoening schenkt. Loopbaan-ankers helpt u op een systematisch manier te ontdekken over welke kwaliteiten u beschikt en wat u ermee wilt en kunt. Door middel van hulpmiddelen als een loopbaanoriëntatielijst en een interview met een partner komt u erachter wat uw loopbaan-anker, een combinatie van uw talenten, drijfveren en waarden, nu eigenlijk is. Kennis van uw Anker is nodig bij het zoeken en vinden van de baan die bij u past. Ten behoeve van loopbaan-workshops is een aparte handleiding voor trainers ontwikkeld, die speciaal in deze Nederlandse editie is opgenomen als Deel II. Voor mensen die niet deelnemen aan de workshop is deze handleiding te gebruiken als een zelftoets om te bepalen hoe hun talenten, bewuste drijfveren en waarden verband houden met hun loopbaan.
Saron Petronilia bij overgangsklachten op je werk.
Vrouwen blijken grote behoefte te hebben aan kennis, maar dit moet dan wel compact zijn en toepasbaar. Dit boek voldoet hier aan en is echt een aanrader voor de vrouw die op zoek is naar concrete praktische informatie en herkenning.
Loopbaanboeken top 10.
Professionele loopbaancoaching is het eerste boek dat een goed overzicht biedt aan iedere professional die zich bezighoudt met loopbaanvraagstukken. Het boek geeft inzicht in wat het vakgebied inhoudt en laat zien welke hulpmodellen je kunt gebruiken bij het begeleiden van mensen in hun loopbaan met welke loopbaandilemma zij ook komen.
Ed Tchai bekroont zijn loopbaan met een eigen boek.
Ed Tchai bekroont zijn loopbaan met een eigen boek. 19 mei 2017. Ed Tchai says goodbye to Tchai, viel er te lezen op de uitnodiging die we kregen. Een officieel afscheid, bij Tchai in Ridderkerk, met een boekpresentatie van Eds boek Store Telling.
talent Doeboeken.
Je kunt het Inspiratiedoeboek dan prima inzetten als instrument voor loopbaan of talentontwikkeling. Lees meer over het Grote Inspiratie doeboek. Talent in kaart. Ontdekken, dromen, doen! Wat zijn jouw talenten? Hoe zet je ze in in je werk en leven? Het creatieve zelfwerkboek Talent in Kaart helpt je op weg! Het boek is verkrijgbaar via onze webshop en in de boekhandel.
BOEK Schrijf je Loopbaan LoopbaanCreatie.
Dingen worden duidelijker, je ordent je gedachten en je maakt daardoor een krachtige analyse. Het boek is geschreven om je te helpen bij loopbaanvragen, maar het kan ook een prima hulp zijn bij andere levensvragen, bijvoorbeeld als je je afvraagt wat je wilt doen naast of na je loopbaan.
Boeken voor je carrière YouBeDo.com.
Business model you Tim Clark. Hardcover Nederlands 2012. Een nieuwe loopbaan of levenspad klinkt soms aantrekkelijk, maar hoe doe je dat? Hoe vind je jezelf opnieuw uit? De auteurs van het boek Business Model. Zet op verlanglijstje. Tot hier en nu verder!
Loopbaanadvies.nl Loopbaanboeken.
Boeken top 10. Hier komt een pagina met loopbaanboeken. Lees meer over het zoeken en vinden van een goede loopbaanadviseur in de gratis te downloaden brochure Een" goede loopbaanadviseur? Zó gevonden" op Loopbaanadvies.net. Kies uw provincie.: Harmen den Blijker Loopbaanservices.
Onze Boeken Anker Kompas.
IK 2.0 is voor jou bedoeld als je in je loopbaan toe bent aan jouw eigen versie 2.0. Door de herkenbare uitleg en de behulpzame werkbladen in het boek word je stap voor stap helderder hoe jouw nieuwe loopbaan er uit gaat zien.

Contacteer ons

Meer resultaten voor loopbaan boek