loopbaan centrum
50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers.
En daar helpen we u graag bij. 50 Company slaagt er in om 50-plussers aan het werk te helpen door middel van praktijkgerichte loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktgerichte activiteiten, direct contact met werkgevers, het bieden van netwerk en actieve bemiddeling. Wij werken o.a.
Loopbaancentrum Maastricht University.
Het Staff Development Centre wordt momenteel namelijk samengevoegd met het Loopbaancentrum tot één Staff Career Centre. Het nieuwe Staff Career Centre wil voor alle medewerkers van Maastricht University een centrum voor ondersteuning zijn op het vlak van leren, ontwikkelen en mobiliteit. Dit willen wij doen vanuit het thema duurzame inzetbaarheid wat inhoudt dat iedere medewerker een duidelijk loopbaanperspectief moet hebben en ontwikkelingsmogelijkheden die daarop aansluiten. Loopbaantrajecten, persoonlijke ontwikkeling en beweging zijn vanzelfsprekend en ontwikkelen is leuk en gun je jezelf. Bij het SCC kun je terecht voor advies op maat, learning en development activiteiten, en coaching. Naast ontwikkelvragen ben je bij ons ook welkom voor bijvoorbeeld advies over CV en sollicitatiebrief, of het volgen van onze interne workshop Regisseer je eigen loopbaan.
Arbo / loopbaancentrum.
Medewerkers van PRO8 kunnen ook terecht bij het Loopbaancentrum Oost Gelderland www.loopbaancentrum-og.nl. Het centrum wil bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers in het onderwijs door hen een breder loopbaanperspectief te bieden Het centrum werkt voor leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel, leidinggevenden en directieleden.
Waar kan ik terecht voor loopbaanbegeleiding? VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Vacatures Loopbaancentrum Oost Gelderland.
Groepsleerkracht OBS Slingerbos Deventer meer info. Directeur Dorpsschool Halle meer info. Groepsleerkrachten en onderwijsassistenten diverse scholen PON diverse plaatsen meer info. Na vijftien jaar op dezelfde school wilde ik mijn horizon verbreden. centrum oost nederland. 7031 AW WEHL. 7030 AB WEHL.
Vacatures bij UWV Werken bij UWV.
Loopbaan en ontwikkeling Werken bij CWZ.
Naar Job Alert. Loopbaan en ontwikkeling. Alle medewerkers van CWZ kunnen terecht bij het loopbaancentrum. Een rustige en sfeervolle plek waar je advies krijgt over je loopbaan en de arbeidsmarkt. Je vindt hier allerlei informatie over opleidingen, vacatures en solliciteren.
Loopbaancentrum PlusPunt Gorinchem.
IK BEN WERKGEVER. Jobcoaching is een specialistisch vak; als mijn cliënten mij nodig hebben, kan ik daar altijd direct op in springen. Regio Rijnmond, Drechtstedengebied, Alblasserwaard, Regio Gorinchem, de Betuwe, Rijk van Nijmegen, provincie Utrecht delen van t Gooi, Noord-Brabant.
Loopbaancentrum ROC Nijmegen.
Open Dagen en Infoavonden. 6512 BT Nijmegen. ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden je de kans om volop mee te doen. Nu en later. 2006 2016 ROC Nijmegen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor loopbaan centrum